Herstellingen

Ook voor de herstelling van Uw huishoudapparaten kunt U bij ons terecht!

Naast onze installatiedienst beschikken wij ook over een eigen hersteldienst. Wij herstellen zowel vrijstaande als inbouw apparaten waaronder: wasmachines, droogkasten, koelkasten, diepvriezers, dampkappen, kookplaten, fornuizen, vaatwassers, diverse ovens,…

Ook wanneer U het toestel NIET bij ons hebt aangekocht kunt U bij ons terecht. Wij helpen U met plezier verder. Hebt U het toestel bij ons aangekocht? Dan geniet U van onze herstelkorting op dat toestel! Wij zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van de herstelling.

Siemens, Bosch, AEG, Zanussi, Miele, Liebherr, Beko, Whirpool, Bauknecht, Atag, Electrolux, Neff, Samsung, Smeg, Constructa

Zit Uw merk niet in deze lijst? Geen zorgen, neem gerust contact op met ons en in de meeste gevallen kunnen wij U toch verder helpen. Om ons goed te kunnen voorbereiden op een snelle service van uw hertelling dienen wij het type nummer en serienummer te hebben van Uw toestel. Van volgende merken kunt U dit terug vinden op volgende manier:

1 = E-nummer, 2 = FD-nummer, 3 = Z-nummer

Deze nummers staan op het identificatieplaatje die U meestal kan terugvinden in de deuropening van het toestel.

Voor deze merken hebben we 4 nummers nodig:

Deze nummers staan op het identificatieplaatje die U meestal kan terugvinden in de deuropening of achterkant van het toestel.

Productype, Materiaalnummer, Fabricatienummer

Deze nummers staan op het identificatieplaatje die U meestal kan terugvinden in de deuropening van het toestel.

Voor het maken van een afspraak kunt U alvast onderstaand invulformulier gebruiken of telefonisch contact met ons opnemen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

!Invul formulier in opmaak!

Naam:

Voornaam:

Adres:

Postcode & stad/gemeente:

Telefoonnummer:

E-mail:

Typenummer: